Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Правителството на Борисов използва кризата за далавери. Алтернативата е: малки

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgПравителството на Борисов използва кризата за далавери. Алтернативата е: малки
Коментари Харесай

Нинова: Правителството на Борисов използва кризата за далавери. Алтернативата е: Малки кредити само за българско производство

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Правителството на Борисов употребява рецесията за далавери. Алтернативата е: дребни заеми единствено за българско произвеждане. Това написа в профила си във фейсбук  през вчерашния ден водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Ето и цялостният текст на поста й:

" Правителството на Борисов употребява рецесията за далавери

Алтернативата е: дребни заеми единствено за българско произвеждане

Уважаеми българи, до момента в който ви облъчват с ежедневни пиар акции, ръководещите ще не престават да крадат вашите пари. Използват рецесията и страховете ви за далавери. И маскират грабежа като антикризисни ограничения. Една от тях е увеличение капитала на държавната банка за развиване със 700 млн.,които “уж ” ще оказват помощ на дребния и междинен бизнес. Но банката финансира със 75 млн. колекторска компания с доходи от 2000 лева годишно. Сигурна съм, че това е принос в международната икономическа просвета и практика- с антикризисна мярка за помощ на стопанската система да наливаш пари във компания за събиране на заеми. През годините, откогато съществува, ББР се трансформира от банка на дребния бизнес в банка на олигарсите. Държавният запас, т.е. вашите пари се изливат в техните джобове под вещото “управление ” на Борисов. Как би трябвало да стане? Алтернативата е: слагане предел на заема за една фирма- да вземем за пример един милион (след диалози с дребния и междинен бизнес какъв предел би им бил полезен). Определяне на критерии за кандидатстване единствено за дребен и междинен бизнес и единствено за БЪЛГАРСКО ПРОИЗВОДСТВО. В целия свят сега виновните държавници подтикват националните си стопански системи. Неслучайно и Европейската комисия промени критериите за държавна помощ. Сега е най-удобният миг да се влага в българското, родното. Стига да искаш да правиш стопанска система, а не спекулация ".

 



PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР